Hyra ett helt värdshus

Vi är ett anrikt värdshus i norra Skåne. Runt hörnet går vackra skåneleden i fantastisk bokskog. Wittsjögolfbana ligger också alldeles intill. Vittsjö har sin charm året runt och här finns utomhus aktiviteter för alla årstider, Nu har vi också möjligheten att erbjuda uthyrning av elcycklar.

Hyr man hela värdshuset så har man 18-20 bäddar, matsalar, umgängesrum och trädgård. Vi har även ett gäst-kök för de som hyr hela värdshuset. I vårt kök kan ni fixa enklare snacks eller värma medhavd mat. Här finns kyl och frys samt mikro och spis.

Att hyra ett helt värdshus passar de som letar efter ett ställe att ha en lagom stor fest till de som bara vill vara med de närmsta vännerna eller familjen.

Att hyra ett helt värdshus kan vara den perfekta lösningen på att fira jul eller andra högtider tillsammans utan att någon ska behöva slava i köket, Vi fixar mat, servering och disk. När ni hyr hela värdshuset ska ni bara ägna er åt varandra. Vi hjälper till med hela planeringen och ger menyförslag vid förfrågan.

Vi har haft många nöjda familjer, konferenser, svensexor, möhippor och kompisgäng som hyrt hela värdshuset.

Vi är stolta över vårt mångsidiga kök och jobbar med lokala och närproducerade råvaror. Kom med önskemål så skräddarsyr vi er meny.

Önskar ni hjälp med aktiviteter som femkamp eller vinprovning fixar vi gärna. Hyr ni värdshuset är vi här bara för er.

Vi ser fram emot er förfrågan om att hyra ett helt värdshus till ert speciella tillfälle.

Bokar ni hela stället är ni välkomna att även disponera gemensamma utrymmen för grupparbeten.För den lediga tiden är ni välkomna att slå er i sofforna framför öppna spisen, eller boka någon av våra aktiviteter

Exempel på aktiviteter du kan göra hos oss är;

Cykelpaket,  Vingårdspaket,  Vandringspaket  Svamppaket Golfpaket Spapaket, Fiske, Äventyr på sjön

Hyra helt värdshus
Födelsedag bröllop släktträff

Tel: 0451-221 94, info@furuliden.se