vingårdspicknick

Vittsjö vingård ligger 7 km från värdshuset.

En vingårdspicknick är en fantastisk aktivitet för er som bor på Furuliden och vill njuta av naturen runt Vittsjö och samtidigt se något alldeles unikt. En paus i mötet för konferensen ger kreativiteten en kick. Är ni en större grupp som vill prova vin och äta gott dukar vi gärna upp en lunch på Furuliden efter visning på vingården. Vi ordnar också en underhållande vingårdsquiz med något för alla sinnen.

Vittsjö Vingård startades 2015 och har ca 2500 plantor. Det är mest druvan Solaris som odlas men några fler sorter har kommit till. Vårt vin görs på vineriet i Flädje. Vittsjö Vitt heter det vin som vi först buteljerade 2019.

Alldeles unikt för Vittsjö Vingård är musiken vi spelar för våra druvor. Hela året om bjuder vi våra druvstockar på härlig musik för att främja deras tillväxt. Det är dessutom härligt att njuta av musiken som spelas när man besöker vår vingård.

Vi odlar också ljuvligt doftande lavendel och en del grönsaker till vår restaurang.

Det är som vackrast från juli till oktober i vingården. Vill ni njuta av en fantastisk cykeltur ut till vingården kan ni hyra elcykel av oss. Vi packar cykelkorgen med godsaker och låter er njuta av en mysig picknick. Runt vingården har vi placerat ut picknicbord som ni gärna får nyttja. Är ni en grupp på 6 personer eller fler kan ni boka catering dit. Vingårdsvandring med provning går också att boka. Vill ni vandra hit tar det ca 2 timmar.

Perfekt som enskild aktivitet, eller som paus i mötet eller konferensen.

http://www.vittsjovingard.se

För pris och förslag hör med oss.

Vingård picknick