För den lilla eller stora gruppen erbjuder vi möjlighet att boka aktiviteter
som sätter lite extra guldkant på er vistelse hos oss.

Skogsbad – Forest Bathing på engelska eller Shinrin Yoku på japanska. Under ca två timmar promenerar vi i lugnt tempo tar djupa andetag och fokuserar bara på att vara. Genom olika övningar saktar vi ner och öppnar upp våra sinnen för att bli mer närvarande i naturen.

Med skogsbad får du bl.a. ett stärkt immunförsvar, du både förebygger och rehabiliterar stressrelaterade sjukdomar, kreativiteten ökar, du får lättare för att fatta beslut, blodtrycket sjunker, pulsen går ner och ett välbefinnande infinner sig.  (Anordnas i samarbete med Vittsjö Spa & Massage)

5-kamp – För gänget som gillar lekfulla  utmaningar – kör en kamp med grenar som t ex yxkastning, lerduveskytte och paintball. (I samarbete med Månsatorps events & games)

Vingårdsquizz – Upplev en quizz som flörtar med dina doft- och smaksinnen ute i vår vingård.

Flottfärd – Vi tar med er ut på vår flotte för en dag på sjön. Omgivna av den stärkande Vittsjöluften, med gott att äta och dricka, blir dagen till ett  härligt sommarminne.

Vinprovning

Vinprovning – Vi ordnar vinprovning med olika teman, allt utifrån era speciella önskemål. Om du är van vid vinprovningar eller om du är nybörjare spelar mindre roll. För vinprovning handlar egentligen bara om att smaka och uppleva. Exklusivt för Värdshuset är att vi kan erbjuda vårt eget vin, Vittsjö Vitt.

För mer information, kontakta oss.