För dig som vill njuta av mer än golf, hälsar vi på Värdshuset välkommen till en hemtrevlig atmosfär med personlig service.

Vårt Värdshus är det enda kvarvarande från Vittsjös storhetstid som kurort. Ända sedan slutet av 1800-talet har man rest till Vittsjö för att vila både kropp och själ. Även om pensionaten från den tiden försvunnit, finns den stärkande och välgörande friska luften kvar. Runt Värdshuset finner du vacker natur med bokskogar, naturreservat och många sjöar. Varmt välkomna att boka ert golfpaket i Skåne hos oss.

Vårt mest prisvärda golfpaket:

  • 1 natt i dubbelrum
  • 1 greenfee på valfri bana
  • 2-rätters middag samt frukostbuffé

Från 1200:- per person med del i dubbbelrum och beroende på val av bana.Tillval som extra natt och fler greenfee bygger vi gärna in efter era önskemål. Vi har även grupperbjudanden för fler än 6 personer. Välkomna med era förfrågningar och bokningar.Paketpriserna gäller endast vid bokning direkt av oss.


Vi vet att golf är mer än golf

Är ni ett golfgäng som önskar gemytlig stämning och mat i toppklass? Då har ni hittat rätt! Hos oss kan ni bo bekvämt i egna rum med dusch och toalett på rummet, frukostbuffé samt härlig miljö för umgänge. Vi har utrymmen för prisutdelning och annat skoj. På vår stora uteservering landar man gärna med något kallt i glaset. Vi har också en mysig brasa för svalare kvällar där ni kan njuta av efter golfsnack.

Mysig utemiljö
Golfpaket

Wittsjö GK

Här spelar du golf på en spännande skogsbana som passar nybörjare såväl som singelhandikappare. Banan ligger mysigt nybäddad i ädel lövskog och varje hål är som ett nytt äventyr som öppnar sig.


Hässlegårdens GK

Hässlegårdens GK är en park/skogsbana i utkanten av natursköna Hässleholm. Banan är lätt att minnas eftersom varje hål har fått ett karaktäristiskt drag. Det kan vara en inbäddad green, ett inspel över vatten, passage i smalt skogsgatt eller öppet vatten längs hela hålet.


Perstorps GK

En 18-Håls golfbana som ligger nästan mitt i norra Skåne, en Golfbana som är en blandning mellan Skogs- och parkbana. Sjöar, skog och dammar kantar banans olika hål och gör att det känns som att varje hål har sitt eget rum!