Värdparet Amanda och Mike

Vi på Furuliden önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att göra Er vistelse minnesvärd! Oavsett om det är lunch, övernattning, fest, golf, gåsmiddag eller julbord önskar vi att få hälsa er välkomna och välkomna tillbaka!

Vacker miljö i Vittsjö

Natursköna Vittsjö i norra Skåne har varit kurort sedan slutet av 1800-talet. Furuliden, ett av byns få kvarvarande pensionat, byggdes på 1920-talet och mycket av det gamla och gemytliga lever kvar. Här möts du av en lugn och rogivande atmosfär och en personal som gör allt för att du ska trivas.

 Vi, som i mars -09 övertog pensionatet, heter Amanda och Michael Roe.

Vi är utbildade i en välrenommerad hotell- och restaurangskola i USA och har arbetat flera år utomlands innan vi kom tillbaka till Vittsjö. Här har vi tidigare drivit Golfrestaurangen och puben Munskänken. Vi hoppas att du uppskattar den gammaldags charmen som vi vill försöka behålla. Vårt pensionat kan inte jämföras med standarden på ett modernt hotell, men i gengäld kan vi erbjuda en unik och hemtrevlig miljö. I Vittsjö finns möjligheter till golf, spa, fina skogspromenader och fiske. I trakterna finns också många spännande utflyktsmål. Till Vittsjö tar det 15 minuter med bil från E4:an vid Markaryd eller 25 minuter från Hässleholm. Buss eller tåg går ofta från Hässleholm och Markaryd till Vittsjö.

 

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.