Paket Våra rum Vårt kök Vittsjövingård Födelsedag bröllop släktträff yogaretreat

Födelsedag, bröllop, släktträff, yogaretreat eller häng med kompisgänget. 

Ni disponerar hela värdshuset med personal och full service. Varför inte samla ihop gänget för en rolig och trivsam vistelse i Vittsjö. Grillkväll, en tur med flotte på Vittsjön, femkamp i skogen eller bara mys framför brasan.

Fördelarna är många: Dina gäster bor över och kan koppla av. Ni äter frukost tillsammans. Ni är våra enda gäster och har hela stället för er själva.

Att hyra ett helt värdshus kan vara den perfekta lösningen på att fira jul eller andra högtider tillsammans utan att någon ska behöva slava i köket, Vi fixar mat, servering och disk. När ni hyr hela värdshuset ska ni bara ägna er åt varandra.

Hyr hela Furuliden 18-20-bäddar, lyxig 3-rätters middag för alla samt en härlig frukostbuffé.

Ni checkar in någon gång runt lunchtid. Vi ordnar gärna lunch åt ert sällskap om ni vill. Rumsfördelningen har vi gjort upp innan, jag skickar lista på de olika rummen. Det finns några rum där det går att sätta in extra säng. Incheckning med fika eller välkomstdrink. Vill ni kan vi styra upp en lagom aktivitet innan middagen eller så minglar ni i våra mysiga lokaler.

Middagen serveras enligt överenskommelse och efter maten ser vi till att ni har vad ni önskar och därefter har ni stället till er själva. Njut av kvällen tillsammans framför brasan eller spela ett roligt sällskapsspel.

Klicka för prisförslag
Familjemiddag

Hos oss finns kubb, boule, brädspel och en mängd roliga sällskapsspel. Vi har också ett piano och en gitarr för våra musikaliska gäster.

Morgonen efter väljer ni frukost eller brunch. Vi dukar fram en härlig buffé att avnjutas i lugn och ro. Vill ni hyra mer än ett dygn får ni rabatt för varje dygn.

Priser från 22 000:-/dygn. Högsäsong och Högtider gäller andra priser.

Välkomna med er förfrågan!