Vingårdens Sommarbistro är resultatet av alla våra projekt som fått blomstra under pandemin. Vår meny består av mindre rätter som man beställer fler utav och som med fördel kan delas. Tanken med vår bistro är att få ut folk för att umgås och dricka ett glas tillsammans.

Nu odlar vi inte bara vin utan även massor av örter, sallad och annat gott i odlingarna runt om vingården.

Vi serverar ägg från våra egna vaktlar och höns. Tomaterna odlar vi på takterassen ovan Furuliden.

Lyssna gärna på musiken som spelas för våra druvor och grannar i vingården medans ni inväntar maten.

Vårt vin från skörden 21 är snart i ert glas.

Till bistron kan ni komma utan bordsbokning. Vill ni beställa från vår Hotellmeny (3-rätters) krävs förbokning av bord.

 

 

 

Vi öppnar vecka 28 på tordagen den 14 juli  och har öppet fredag den 15 juli.

Vecka 29 – 32 har vi öppet onsdag t om fredag i bistron. Övriga tider går att boka bord med Hotelmeny.

Öppet: 15.00 – 21.00

Menyn kommer inom kort att presenteras här.